Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsdömt


Det enda som håller oss
är en enda livlina

nonsenssak kring ingenting
håller oss tillsammans

Att sedan låta det förbli
tomma intet kan
också bli rena döden

För oss två

som bygger
på något
som bara

håller som livlina


länge nonsens

är kvar




Fri vers av Lea
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lea
Lea