Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When morning Comes

 

 

 

 

When morning comes

 

with sharpest breath

 

and the day seems long ahead

 

like guilty faces

 

 

She breakfasts

 

on coffee made quickly 

 

with two spoons 

 

of never again

 

and dressed in last nights 

 

wild abandon

 

she walks the working streets

 

unwashed,

 

 

unwanted longer.




Fri vers av Lucius
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-19 09:13



Bookmark and Share


  Nettan
Du skriver bra, det har jag sagt förut. Denna dikt är vemodig som en knytnäve i magen. Kul att du skriver så mycket nu!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lucius
Lucius