Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig ett svar

Svara, glöm mig ej

Lägg på, tänk på mig

Upptaget, begäran finns

Uppkoppling, dina ömma ord

Nedkopplad, vänskapen pausar

Oavsett status så förblir vi oss
Oavsett villkor så finns jag här
Oavsett vad...

Så finns jag, du och vi - Även för varandra.

(skriven på jobbet, enbart för en kul grej :) )




Fri vers av ibm_martin
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-09-19 14:10



Bookmark and Share


    höstblomma
..det är inte klokt, det där jobbet.. ;-)
2007-09-19

    Regina E
Visst, en dikt när man sitter i växeln. Kul!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

ibm_martin