Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den enda på flera år som gjort mig levandes igen, denna är för dig.


Liinu

Du väckte min eld, mina begär
Du gjorde mig hel och fylld av längtan

Enbart av din blick, djupt gående i min själ
fick du mig att åtrå kärleken igen

Dina smekningar och rörelser mot min kropp
fick mig att skälva och darra

När jag strök min hand genom ditt hår,
insåg jag vad jag hade till mitt förfogande

Ett par tillfällen av kärlek var vad som skänktes mig,
ett par tillfällen till att inse vad jag saknat

Dock så söker jag nu efter kärlek igen,
då ett par tillfällen var allt du gav mig




Fri vers av ibm_martin
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ibm_martin