Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets resa

Med vinden som fläkt, bakom dig lämnas endast det förflutna

Jag kan komma och gå, eller stanna i de fördömdas land

Varje dag då solen går upp, vaknar de flesta till liv

Till olika platser ska vi alla, du bestämmer själv när

Ljuset i tunneln är starkt och intetgörandes

Livet kan passera i revy eller så minns allt av en reklamskylt

Då jag väljer att stanna så finns det fler med mig

Män, kvinnor och barn, alla stadens själar ska någonstans

När kommer min tid?

Kommer det att gå fort?

För jag gillar inte när mitt tåg är försenat.




Fri vers av ibm_martin
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ibm_martin