Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kyssen


Gåshud längs min
ryggrad

ner mot min
höft

ryser av värmen
du utstrålar

efter vår första


kyss




Fri vers av Patrick K
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-19 22:38



Bookmark and Share


  systra
Verkar som allt du skriver är magiskt...Tycker så mkt om...
2007-09-20

  Last Word Spoken
å,

här var det hett hett :))

kyss

underbar kyss, snyggt beskrivet!
2007-09-20

  Freeman
Mmm...mysigare dikt får man leta efter, super!!!
2007-09-20

  charlotte hedendahl
Du skriver så fina texter,de är som balsam för själen!
2007-09-20

    ej medlem längre
aah, härligt!
precis så här känns det! :D
härligt, rent och bra skrivit!
2007-09-19

    tapetklister
gillar att det är gåshud längs ryggraden. med tanke på att man ofta förknippar gåshud med armar eller så, och ryggraden med kalla kårar.
kul med lite annorlunda :)

/johanna
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K