Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag föll - och det var inte så svårt


Då och där

mitt i natten bestämde jag mig


nu låter jag det falla

nu låter jag mig falla


mina krav, min kontroll, mina band


rädd.............ja utan bara hellvete

sorg.............ja absolut


vinningen som alltid


FRIHET


i hjärtat, i längtan i mig.


rädd...........ja visst men inte i panik utan i pirrig nyfiket

sorg...........ja visst men inte för att förlora något jag inte vågar släppa utan för dom som jag lämnade som kommit hem igen.


GLÄDJE - JA UTAV BARA HELLVETE


för att jag vågar vara BARA jag.

jag vågade dö

det är att vinna på riktigt.

för mig!







Fri vers av Nova-Liv
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 09:54



Bookmark and Share


  Marta Nnilsso
den kännslan du framför i texten är otrolig, den berör (:
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv