Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har tråkit så jag beslutade mig att skriva lite ...


allämnt tråååååkit..


jag hoppades på att det skulle bli vi två,
men sagan tog slut,
kort och och smärtsam,
snabbt och rått,

kärlek och jag,
går inte ihop,
hur mycket jag än försöker,
blir det bara fel ,
men jag hoppas att jag en dag,
finna den som älskar mig,
såsom alla vill ha det,
då även jag,





Övriga genrer av Alexis_17
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexis_17
Alexis_17