Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste du


Den vackraste du
bär midnattsolens klänning
Där stannar min blick







Bunden vers (Haiku) av Mathias
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-04-18 19:58



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
3 rader fin sagostund av dig till läsaren. mkt bra!
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mathias