Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av skit är du kommen Av skit ska du alltid förbli du ARBETARSON i Svearikets helgedom


Budget 2007

Det kliar i hjärnan
vad är det ?


Det kliar i pannan
vad kan det vara ?



Det kliar i mina handleder
vad är det ?


Det kliar i mitt hjärta
vad kan det vara ?


Det kliar i min rumpa

jaaa nu vet jag................





Det är regeringens Budget som vill komma ut !!!





(och jävlar va skit det sprutadet ut...............)




Övriga genrer av ospray
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray