Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en av dom är jag rädd för, nej förresten allihopa...hua )


Min svaga sida älskar vår regering... NOT !!!

Kanske är det min svaga sida dock



att jag blir så jävla förbannad



på alla orättvisor



borde väl inte bry mig

(har allt: jobb nån som älskar hus hem katt och en helt galen pudel )



Men jag kan inte sluta bry mig om mina medmänniskor


Ja men då vet ni ju , jag är inte MODERAT iallafall...

för dom har inga medmänniskor, inga bröder o systrar

ja det vill säga om dom inte har en en fet inkomst och en
hel jävla massa pengar...glider rund i kungakretsar och runt
stureplan


då är det en helt annan sak, för då ska vi se om deras hus först


Arbetarpacket pröjsar kalaset....
















Övriga genrer av ospray
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 03:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett intressant politiskt inlägg med väl formulerad text...budskapet framgår med tydlighet...
2008-01-28

  Gunwale VIP
Scary........
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray