Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är inget utan dig


Jag är inte mycket,
ensam

med min gitarr


du är inte mycket

med din
kärleksfyllda sång



men tillsammans

kan vi skriva historia




Fri vers av Patrick K
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-21 15:55



Bookmark and Share


  nettizen
Ensam är inte alltid stark men tillsammans kan man spränga murar. Härlig text om de vackra toner kärlekens strängar kan bjuda på.
2007-09-22

  Jack_iX
Så fin o med ett så enkelt men vacker budskap !

Gillar uppställningen o hur orden byggts samman samt hur bra allt avslutas !!!
2007-09-21

  Freeman
Denna borde du göra en låt av, underbar!!!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K