Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är vad jag vill.


Jag skulle vilja vara en såndär bra människa.

Jag skulle vilja vara en såndär bra människa
(för jag vet att jag alltid kan bli bättre)
För vem syndar inte någon gång?

Jag skulle vilja vara en bra förebild
(för jag vet att människor ser upp till mig)
Men jag är ingen vidare förebild.

Jag skulle vilja betyda någonting för någon
(för då skulle jag kunna andas ut)
Jag hade ju betytt någonting &
mitt liv var inte helt värdelöst




Fri vers av exitium
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-04-19 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exitium