Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du & jag.


Det ska alltid vara du & jag emot världen.

det ska alltid vara du & jag emot världen
för vi delar på så mycket.
vi förstörde PET-flaskor emot murarna omkring oss
vi försökte skrika oss hesa på konstgjord luft
vi gjorde allt & lite till, du & jag.

för det ska alltid vara du & jag emot världen.
själsfränder, hand i hand tillsammans andas vi luft som inte finns




Fri vers av exitium
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-04-19 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exitium