Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om  du såg guldmedaljen ligga där och vänta hur skulle du hantera det ? Skulle du fixa pressen?


en vecka bort

 

 

Bedövande och chockerande

Ord som saknas

Det som inte kunde hända hände

Och vi som andades ut

 

Hur många hår gick det?

På väg upp och så detta

Det destruktiva hinner i fatt

Prövningarna är en gallring och jag föll ur

Jag höll inte måttet

 

En vecka från total lycka

Drömmen var en vecka bort

Jag kunde röra vid pokalen

Nerverna höll inte

Och nu så står man här

En vecka kvar




Fri vers av PPQ
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-09-23 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ