Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens haiku

 

Mångubben lyser;

speglar sig i stilla hav

 

- ser en vacker bild




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-23 11:05



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härliga ord i en skönpoetad månskensdikt...älskar det där uttrycket \"speglar sig i stilla hav\"...suger jag i mig och njuter till fullo!!!
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
en härlig haiku bild frammålas här vackert!
2007-09-23

  Patrick K
målar upp sköna bilder!
tack för läsning :)
2007-09-23

    Maria Malm
Detta är så underbart vackert att se..
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP