Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning


det är nu när
mörkret blir mer påtagligt
och allt dör
i dess närhet
som hjärtat börjar slå
saktare
svagare

regnet rinner där tårarna
en gång föll
syns aldrig mer
drunknar inombords

jag lämnade er för
länge sen
när såren fortfarande
var färska
och blodet blandades med
spriten och tabletterna
när ditt ljus fortfarande
kunde lysa upp mitt mörker

svart




Fri vers av Sländan
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-23 18:21



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Du har någonting väldigt intressant här som du griper tag i och visar upp, dina detaljer i ditt beskrivande, färgerna du målar upp det hela med och känslan däri.

Gillar det hela väldigt mycket!
2007-09-23

  Ulf Lagerholm
\"jag lämnade er för
länge sen
när såren fortfarande
var färska
och blodet blandades med
spriten och tabletterna
när ditt ljus fortfarande
kunde lysa upp mitt mörker\" -

är ju en mycket stark
text bara som den
står enskilld -

det du skriver runt denna
\"kärna\" kanske kan strykas? Utnyttja ditt öga-det finns där
2007-09-23

    höstblomma
..fint om när tårarna tar slut,
regnet rinner där tårarna
en gång föll,
gillar..
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan