Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets värde

 

 Kan du sätta ett pris

 

 på ett

 

liv? 

 

 

 Hur mycket skulle du

 

betala för

 

att få tillbaka

 

en minut? 

en dag?

en månad?

 

HELA DITT LIV? 

 

 

 Kanske ska du

sluta klaga

över det som är dåligt

och ta vara

på det som betyder något. 




Fri vers av Patrick K
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-24 18:29



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sanna ord tål att tänkas på!
2007-09-25

    ej medlem längre
bra skrivet, och tänkvärt!
2007-09-24

  Last Word Spoken
Intressant med stor livs optimism,
men jag vägrar!

Vägrar sluta klaga!!!

haha :))

Tycker man ska klaga när det känns så,
finns tid för både skratt gråt och dans,
allt har sin tid även själva klagosången
borde få sin tid av våra liv till att göra sig hörd.
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K