Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ensam, ensam, ensam.

Tomhet, tomhet, tomhet.

Kom tillbaka till mig.

Vill ha dig här.
Hålla dig nära.

Krama, krama, krama.

Krama bort all smärta, alla tårar.
Vill visa min kärlek till dig,
visa min tacksamhet för allt du gjort
och förlåta dig för alla misstag.

Vill ha dig här.
Hålla dig nära.

Kom tillbaka till mig.




Övriga genrer av Mal
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 15:35



Bookmark and Share


  aol
justså järta smärta du kan förmedla så att jag kände att ulsen ökade 5 stjärnor för känslan
2007-09-30

  Blumma.
Tam ta dam. Ser du? Du kan ju skriva :D

Mkt fint baby.

Kram.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar