Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska dig

Jag vill bjuda upp din tunga till dans

Till melodin av våra andetag,
som suckar i takt till våra hjärtans slag

Jag vill att våra händer ska glida över våra kroppar
så som höstlöv mot asfalten

Jag vill älska dig inatt.













Och alla andra nätter.




Övriga genrer av Mal
Läst 551 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-18 16:22



Bookmark and Share


  john ekström
"Bjuda upp din tunga till dans", mycket originellt och vitsigt.
och en fortsättningsvis fin text som känns nytänkande.
2010-08-04

  Julius Enströmér
Så vackert!
2008-09-11

  Patrick K
skört men vackert!
2008-05-19

    Skrivarn
Mycket vacker poesi!
2008-05-18

  aol
du är bara du så vacker poesi
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar