Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe Diem (persienners rätta vinkling och täcket över huvudet)


Vissa dagar är så jävliga,
så om lyckas sova så pass länge
att man inte vaknar förrän framåt kvällen,
tänker man:

Japp, det var en lyckad dag!




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 16:02



Bookmark and Share


  Antropofagen
Det är att fånga dagjävelen det!!
2007-09-29

  småbusig
Och jag som trodde att \"vinkling\" var ljudet av Bacchus bägare som slogs ihop... fast det skulle ju även kunna vara avvikelsen från normalen när man är på väg hem från krogen på kvällskvisten... och det är DET som kallas för en lyckad dag ;)
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna