Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig!

Då, när jag plötsligt bara försvinner i dina ögon.

Kan du inte se mig?


Då, när du bara glömmer att jag är där.

Kan du inte ta min hand?


Då, när du endast ser de andra.

Kan du inte vända blicken mot mig , bara en gång?


Då, När du vill att jag ska gå.

Det är då jag tvivlar på att du faktiskt bryr dig.




Fri vers av Chimone
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 20:12



Bookmark and Share


  illimité
Känns igen otroligt.
Fastnar mest för inledningen;
\"Då, när jag plötsligt bara försvinner i dina ögon.
Kan du inte se mig?
och slutet;
\"Då, När du vill att jag ska gå.
Det är då jag tvivlar på att du faktiskt bryr dig.\"
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Chimone