Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärtan du inte ser

Du tar
Alla känslor på för stort allvar
Du målar vardagens gråa nyanser
Svart eller vitt
Doppar penseln i ett grått landskap ¨
Och målar dit
Kontrasterna som fattas dig
fyller dig.
I en värld som inte längre är verklig.
Och jag ser hur du faller
I ett inbillat mörker
En droppe som blev till regn
som blev till svart hav
och sakta dränker du dig själv
i svärtan som blev kvar i ditt liv.




Fri vers av Chimone
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chimone