Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina två ljus som lyser i det mörka

\"varför dör man när man är så ung , en sådan tragisk död
varför dör man när har hela livet att se framför sig\"

Jag tänder två ljus till er mina änglar ,Marcus och Lena , Ni båda lämnade oss på ett tragiskt sätt. Marcus och Lena ni tog trapporna upp till Gud , jag hoppas att ni har det bra där uppe nu , jag kan inte sluta tänka på er , ni finns med i mina tankar hela tiden , dag och natt .

Lena du tog första steget i tappan mot gud , jag brukar ligga i sängen och kolla på dina bilder. Varje dag påminns man att du försvunnit , mina tankar kan inte släppa taget om dig. Fast man vart vid din grav kan inte hjärtat förstå att du är borta för alltid. Jag kommer ihåg när vi var små knattar , jag var och hälsade på i Finland , Vi alla var på lektionen. du var en blyg själ som hade mycket inom sig som ville ut.

Den 31/7-07 följde du efter Lena i trappan mot Gud Marcus , Det skrämmer mej att jag vet att ni ligger i en kista , mitt hjärta gråter floder. Kan inte förstå att 2 unga själar som hade hela livet att se framför sig har försvunnit. Men det är skrivet, det är väl det som kallas ödet. Mina känslor exploderar i mitt hjärta vet inte hur jag ska hantera att ni inte finns här längre .

Det är nu man förstår att livet är kort , ingen lever vi för alltid.
Jag ska leva mitt liv fullt ut för eran skull , ska se världen för er skull , ska minnas er för er skull , så länge

Gå hand i hand i drömmarnasland , vi ses när min tid är inne att försvinna från detta liv. Älskar er mina änglar , snälla kom ner och pussa mig gonatt .

Vila i Frid Lena och Marcus - mina änglar.




Övriga genrer av izab3llah-
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 21:58



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Det gör ont att läsa.
Det berör verkligen
Jag förstår dina tankar
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

izab3llah-
izab3llah-