Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sebastian - Saknaden är stor - 07.10.2007

- varför , Gud, varför ? Du har nu tagit min tredje vän , en till tragisk olycka har hänt .

Sebastian , jag såg dej för några dagar sedan , du var inte en liten pojk längre , du hade blivit till en riktig man , du gick där i dina arbetsbyxor över övergångs stället vid ica centrum , jag skrev medelande till dig , \" jag såg dig nyss \" , du blev genast nyfiken vart jag hade sett dej , jag ångrar att jag inte kom fram och hälsade, nu någrar dagar senare , nu är det för sent , Gud tog min vän .

Kommer ihåg när vi gick i 7:an , haha , du tvingade mej att testa snus för första gången , uscha mej vad äckligt det var . men nu i efterhand , nu när man tänker efter det va roligt , för du gav mej minnen . minnen från din och min tid .

Den kvällen du jag och mojje var hemma hos dej , vi var små busar då , trimmade mopeder , kände mig så trygg när jag satt bakom dig på derbin.

kommer ihåg då du och grabbarna skulle till göteborg , ni satt där alla busarna , ni skulle ut på krogen , den tåg resan glömmer jag aldrig , så mkt skratt , och mojje skickade den där låten till oss askungen , ni ville att jag skulle följa med men jag hade dock inte åldern inne då , vi sa att vi skulle festa ihop , men vi hann aldrig .... Saknaden är så stor sebastian

Ja , jag har så mkt goda minnen , våran tid .

Mitt hjärta vill inte att det ska vara sant , jag får panik av att veta att en sådan fin människa har gått bort . genast frågar man VARFÖR !
hur mycket ska man klara av före man går under ?

Saknaden är så stor Sebastian , Du lever kvar innom oss för alltid. tills vi en dag träffas . puss så länge .




Övriga genrer av izab3llah-
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-09 15:08



Bookmark and Share


    RebeccaW
Sorgligt och vackert skrivet, man blir själv fylld av en slags saknad när man läser dina ord...
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

izab3llah-
izab3llah-