Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en massa av frågor..

sitter här i min ensamhet, blicken tittar ut genom fönstret men mina tankar är någon helt annan stans , i bakgrunden hör jag eric clapton - tears in heaven.

\"-would u know my name , if I saw u in heaven ,
would it be the same if i saw u in heaven , I must be stong and carry on , cuz I know I dont belong here in heaven\"

Jag vet att ni är på ett bättre ställe nu , men jag kan inte släppa taget , kan inte tänka posetivt , vill ju ha er här.

önskar att Gud kunde sända er tillbaka , Längtan tar över kroppen , dag in dag ut tänker jag på er , finns i mina tankar hela tiden.

Har ju så många frågor men man får ju inga svar , Led ni ? vart finns ni nu , Hur gick det till , va tänkte ni , varför ? jag kan fortsätta i flera rader. Och detta gör mej galen.

Bit för bit faller jag mer och mer , klarar inte av trycker , jag har inte varit mig själv den senaste tiden , jag vet och ber om ursäkt om det , men det är så mycket ingen vet när ingen ser . när ingen orkar öppna ögonen och se , hur det verkligen ligger till .

mina deppressioner tar över kroppen , mina käslor vill jag helst bara söva ner , inte känna något. skulle livet vara så mycket lättare då ? att vara känslomässigt stöd ?

En vanlig fråga en halv sliten Izabellah får :
-\"Hur mår du gumman ? är allt okej...\"
- Jo da..jag mår bara bra..

Men inners inne blööder jag och tårar kommer i floder , fast jag ler ,
D ingen ser , D har ingen ont av ?

Där har ni den där spärren , jag kan inte säga mina känslor , jag har byggt en mur runt mitt hjärta.. En mur som har blit högre och tjockare för varje år , för varje dag , för varje timma , för varje sekund. Kommer jag till slut vara en stor cement klump ? *är det det som murar är gjorda av föresten , aja vidare till de jag pratade om *
Jag vill inte slänga över min tunga ryggsäck på andra..
Vem skulle orka hjälpa mej att bära den ? Inte äns världsmästaren i tyngdlyfting..

Vad är lösningen på mitt problem ?
hur länge ska jag orka ?
lyckopiller ?

Är de detta som kallas ödet ? Kanske är det min tid snart?
Jag läman över frågorna till Gud och hoppas han svarar mej någon dag..





Övriga genrer av izab3llah-
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-11-13 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izab3llah-
izab3llah-