Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

Jag älskar alla goda stunder i livet du gett mig mamma
Det jag hatar är att du aldrig fanns där & såg mig lycklig.
Du är mer ödd än levande för mig [/]




Övriga genrer av b a b y m a y b e
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-09-25 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

b a b y m a y b e