Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smisk

Du tänker på mig som jag förstört ditt liv, du är en erogant kossa med bitch varning.
Det lyser var du än går, din självkänsla som ligger på topp tio. Men dem viskar, folk om kring dig vet att du är inget annat än en lögnare och bedragare.
Dina ögon är blind och din hörsel är dålig, du orkar inte anstränga dig för att varken se eller lyssna. Du går på din spelplan & du tänker inte lämna den förns du står på segerpallen och se ner åt alla förlorare. Du har vunnit första pris, du står där uppe och plötsligt har du fått tillbaka både syn och hörsel. Du faller genast i gråt. Det var inte mening att du skulle såra någon på vägen dit. Men du förnekar, du låsas att allt är bra igen. Du glömmer och går vidare. Folk förtränger och förlåter att du skrubbat deras hjärtan, dem tänkar ett blå märke här och där är inte hela världen det finns ju folk som har det sämre, dem som lever i krig och tvingas dö. Ni ställer eran vänskap eller lojalitet på prov en människa och du. Du vinner hamnar på den stora tronen med speglar.Dina öron hör bara ett tinitus ljud som får dig att bli fast i elakheten och du skrubbar många oskyldigas liv på din livrem innan du fyllt 40.
Är det dags en dag att gråta för folk inte vill ha med dig att göra. Att du har vänner som tror på dig är en sak, visst du kanske mår dåligt men behöver du igentligen inte lite smisk för allt odåga du gjort?




Prosa (Novell) av b a b y m a y b e
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-11-09 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

b a b y m a y b e