Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Älskar Dig

Du har legat i mig och hört mina puls slag slå slag för slag och
förverkligat mina drömmar.
Du sprakade itackt med mina hjärtslag & mitt minne har spelat in varje ord du sagt. Mina armar vet hur det känns när du ligger i min famn stilla, rörlig och sovandes.
Min famn har gett dig trygghet och mina ord har fått dig lugn.
Du är oförglömmlig. Du har gett livet en ny mening;
Du har andas igenom mig men nu andas jag igenom dig !




Fri vers av b a b y m a y b e
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-10-20 15:03



Bookmark and Share


  Ellan
vackert , kärleken känns genom dina ord..
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

b a b y m a y b e