Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets bok

vi har levt
vi har kännt
du kan såra mig
men mitt hjärta
lever i oändlighet
jag vill hoppa till
nästan kapitel
glömma smärtan
och gå till det
lyckliga slutet.
men jag vet att
alla sidor spelar roll.




Fri vers av b a b y m a y b e
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-12-10 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

b a b y m a y b e