Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utomsinne, vansinne och förvrängt minne...



du har skapat ett monster
en käft av orimliga proportioner
vässade tänder och sylvassa klor
i sinnets spegelbild

vansinne
du har gett mig mig
min nya reflektion i självspräckta ytor
min personifierade mardröms äkta hånleende
i främmande fotspår

själfrånvänd
du har fördrivit mig
fått mig att fördriva mig
intalat mig att fördriva mig
övertalat mig att fördriva mig
långt långt under ytan, ner... inuti

ytligt
under nu
bubblor stiger sakta
du skimrar
över mig
skrattar du?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen