Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksträff (Haiku)

 

-Hej, jag älskar dig

 -Vill du bli min för evigt?

-Jag var din vid hej 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Patrick K
Läst 470 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-26 07:46



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
*leeer*
2007-09-26

  Fagra
man blev väldigt glad av den! favorit! (=
2007-09-26

  Gunwale VIP
Strålande bra!
2007-09-26

  Last Word Spoken
sött, jätte sött!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K