Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02:45

Försökte förmedla -förhoppningsvis förlåtlig-
färsk fantasi
försökte få den att fastna
framstå som from
frivillig och frigjord
för att få dig


förstå
att fjäderfän snart gal


02:45
fernissat föreslå
fort fort
fruktsamt,förnöjsamt slå följe
ner i bädd




Fri vers av EmmaIda
Läst 608 gånger
Publicerad 2005-04-21 08:43



Bookmark and Share


  Henrik Jonsson
Vacker lek med vackra ord som vittnar om viss, eller kanske stor, talang...
2006-01-23

    Bror
Första stycket är det bästa i denna dikt.
Även resten är bra, men jag tappar tråden lite grann, förmodligen är det meningen på nått sätt också.
Ditt ständiga upprepande av bokstaven F ger en hypnotiserande känsla. Hantverksmässigt skrivet.
wonderbar :)
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

EmmaIda