Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X

Och sen så gick det som det gick
som det går
med x


ner i bädd




Fri vers av EmmaIda
Läst 601 gånger
Publicerad 2005-08-11 17:43



Bookmark and Share


    Bror
Det är alltid samma sak med X.. oftast i alla fall.
Ibland även så med Y.
Sött skrivet.
2005-08-17
  > Nästa text
< Föregående

EmmaIda