Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är det detta som driver?


Jag vill också

Jag vill också

uppnå

skåla

sova gott om natten




Fri vers av EmmaIda
Läst 621 gånger
Publicerad 2005-05-14 12:19



Bookmark and Share


    Bror
det är nog detta som driver. snyggt.
2005-05-14

  Dagg
Ärlig, rak. Kort och koncis. bra!
2005-05-14
  > Nästa text
< Föregående

EmmaIda