Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

She


 

 

They took her to a sweet smelling place

with white walls

 

where men with white coats

and painted smiles

 

dragged a thing dead from her

with expensive coathangers.





Fri vers av Lucius
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 15:37



Bookmark and Share


  Nettan
Du är mycket duktig på att porträttera och skapa bilder med dina texter. Den här känns i själen...den är kort men det behövs inga fler ord heller.
2007-09-26

  socialsuicide
den här kändes,
applåd!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lucius
Lucius