Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan...

Denna eviga väntan.

Den som tar all tid, all koncentration, all ork.

Suger ut allting som förr var något.

Väntar på att något ska hända.

Väntar på ditt svar baby.

Ååh, skynda!

Jag saknar dig. Om jag hara kunde få en dag,
jag skulle visa dig så mycket.
All min kärlek, all min saknad, min trötthet, hur mycket jag har väntat.
Och... Och jag skulle få känna att det varit värt det.
För just nu är det det enda jag vill.
Känna, veta, höra att det är värt det.
Ingen talar om det för mig.
Egentligen spelar det ingen roll, jag vill höra det från dig.
Känna det från dig.

Dig .

Vill

Ha

Dig

.

Ge mig!

Jag Älskar Dig .




Övriga genrer av Mal
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 17:02



Bookmark and Share


  Blumma.
Mm, bra. Förstår precis vad du menar, haha...

Puss.-
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar