Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förväntad förräntan förskingrad



alla dina besparingar
ditt livs samlade kapital som kvinna

satte du in
på dimbanken i mina ögon

förväntade dej
storligen
sedvanlig förräntan

som jag förskingrade
som solen om våren




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 434 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-23 09:35



Bookmark and Share


  isabel louise
solklart o snyggt skrivet
2007-10-23

  Maria Zena Viklund
en sol och vårare, fy då!
2007-10-23

  SusanneStrömstedt
En riktig sol-och vår text
2007-10-23

    Nattviol
sorgligt
med några väl valda meningar
fångar du hela essensen...

(men jag undrar vem som
är den största förloraren
i slutänden?)
2007-10-23

  Madjori
Bokmärker! låter det ordet tala för sig själv..
2007-10-23

  devilsangel
sol-klart vad denna handlar om! sååå bra!!
2007-10-23

    Maria Malm
Sol-och-vår i höstens tid..
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk