Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bunnyboiler är stark ibland..


Mean me…(2004)

Även då jag ser det vackra i dina ögon som bara är för mig
Fast du bedyrar min fullkomlighet oftare än vad som är sunt
Då du underkastar dig min vilja fast du inte borde
medan jag känner ett litet uns av tillfredställelse
Under stunder av en form av längtan
Så är jag elak
Riktigt elak
Och jag kan inte förstå vad som lockar fram det onda
Som vänds mot dig
Ögonblick finns när jag hastigt kan förnimma en orättvisa
Ett styng om medvetande om att det är fel
Av mig
Att hon som bor i mig behandlar just dig så här….




Fri vers av visska
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 13:45



Bookmark and Share


  Just Emotions
fint..
2007-09-27

    ingvar VIP
En fin och mycket introispektiv text!
Ingvar
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

visska