Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianot

Din tröja blev blöt av mina tårar

och kanske kände du hur jag skakade

bakom din rygg

Jag försökte bestämma mig för

om ljudet från tangenterna

var smekningar eller slag

Men orden du sjöng

var så sanna att de gjorde ont



Fan vad ont det gjorde!




Fri vers av Kriss
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 21:15



Bookmark and Share


  Just Emotions
berörande.. känner o hör tonerna
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kriss