Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det omöjliga blev möjligt

Vad var det som fick det att hända?

Rädsla, kärlek?
Något sådant, det måste ha varit det.
Något annat kan inte ha drivit det så långt.
Det måste ha varit så.

Men varför?
Varför blev det såhär?
Varför blev det omöjliga helt plötsligt möjligt?

Ta bort det!

Men går det?
Går det att radera något som redan hänt?
Går det att kalla tillbaka allting som det en gång varit?

Men, ta bort det då!

Vill inte mer.
Vill inte vänta
Vill inte oroa mig mer
Vill inte kämpa med tårar, smärta
med det otänkbara.

Jag förstår inte.
Varför är det så svårt att förstå?
För att det var otänkbart, omöjligt?
För att någonstans sätter viljan stopp?
Jag förstår inte.

Jag förstår inte hur det omöjliga blev möjligt.




Övriga genrer av Mal
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-28 09:50



Bookmark and Share


  aol
jag rycktes faktist med bravissmo
2007-09-30

  Blumma.
Inte jag heller.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar