Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ren!

Tänk att ett par ögon

som möter mina

och ett par armar

som omfamnar mig

kan ge lika mycket värme

som tusen solar,

och orden och tårarna

är bara mer än jag förtjänar

din kärlek är så ren att den värker.


(spf)




Fri vers av Kriss
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kriss