Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

 

Du sade att du älskade mig

men har du modet

att stå vid min sida

när ingen annan vågar? 




Fri vers av Patrick K
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-29 13:08



Bookmark and Share


  Carlita
den frågan finns det bara ett svar på om det var sant det som sades

kraftfull förfrågan
2007-09-30

    Bodil Sandberg
Ja du..har hon det...klarar hon stormarna och kvalen och striderna...ja är det rätt kvinns så...och om herr POET även visar sig vara MODIG...skämt åsido..en jättefin frågande dikt!!!!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K