Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhetskänslor kan vara oerhört starka. Då kan man uppleva sig vara totalt övergiven. Jag ser tillbaks på två års förlustsorg.....


Sorgens dubbla budskap


Hur skulle de veta
Hur skulle de förstå
att jag VILLE ha
besök

Mina signaler lät
istället
låt mig vara ifred
jag orkar inte

Vem skulle kunna
förstå hur hett jag
ÖNSKADE att få
besök

Drömde om att det
kom en bil i backen
och ur steg en vän
med en kaffekorg

Sorgen visar många
ansikten samtidigt
Den som inte varit där
kan inte förstå.......




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 15:09



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en viktig dikt och påminnelse!!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP