Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte gå vilse ett tag, hänger du på?




Jag ser ett stort hål i min värld
en reva i min verklighet
en vårdslöst bortsliten bit blev en mini-förlust
något var där... förut, inte nu

vägen mellan A och B går nu genom C
raka linjer blev snirkliga som vildsinta skallerormar
en minut blev en hel timmes hjärtslag i andetag
ett enda steg... en hel jävla dag

du har förlorat din obespottade glans
din laminering har skavts av
bilden jag har fastetsad i höger öga är inte du... inte nu...

Känner jag dig? Känner du mig? Var är jag relaterat till var du var då?
Är du där nu? Var var du då du sa du var var du var när du var där du var?
Satans enkelhet att försvåra det svåra till dumhet!

Mina fingrar trevar efter någonting familjärt
fotfästet har lite kul och hoppar undan under mig
Jag vet inte, vetskapen om att veta blev plötsligt en plattityd
Jag är, utan tvekan, tveksam... och halvt nedgrävd i luft

Söv mig, jag är trött...
peta på mig, stör tystnaden ur mig

/

ur tanken föds du
du vaknar och ser
ur synen formas du
du växer och ler
ur tiden givs dig
ett liv och ett vansinnigt skådespel
du dansar och ler
när absolut ingen annan ser

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 21:19



Bookmark and Share


  med mycket mera
Grymt!
2007-09-29

    Brell
Jag följer gärna med och går vilse en stund, det är så befriande att sedan finna vägen hem (och så är jag en hejare på att dansa och le när inen kan se)
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen