Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring för fan

Spring för fan

Spring bort, bort mot ingenting
Det finns ingenting, aldrig ett slut
Men springa, det måste du

Räffla dina unga fötter mot grus
Låt dina ben slå i granens rot
Du trampar död på varenda hasselmus

Spring Spring Spring Spring



Jag orkar inte mera
Blöt av svett och tårar
Jag springer men aldrig, aldrig något slut

Mörker gryr
Än jag försöker fly
Fly till ingenting, aldrig ett slut

Armarna svedda av bark och skogssnår
Vågar inte titta, tror jag slagit av ett par tår

Död i en grop

Nu orkar jag inte springa mer







Fri vers av regnigvår
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-30 17:41



Bookmark and Share


  ff-eliciaa
Underbart skrivet. Man får känslan av att vilja komma ifrån någonting, Fly. Skitbra. !
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

regnigvår
regnigvår