Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommar, en sol, en stunds vila med enda Kärleken i en liten båt...


Vila med dig...

Jag flyter ovanpå glittret
avslappnad och viktlös
Ansiktet vänt mot det blå
ögonen är slutna
Miljoner grå och vita
fasetter och stjärnor
bildar lekfulla bilder
som inte syns men bara finns.
Ovälkomna ljud
från verkligheten bredvid
Tränger igenom
Skär i öronen
fokus, fokus
Håller mig kvar i fantasins skådespel
Bakom mina ögonlock
Där i båten med dig så stilla och tyst




Fri vers av visska
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-30 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

visska