Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så länge jag har varit \"ordmedveten\" har tanken om ordets mäktiga betydelse funnits hos mig. Inte för att påverka andra med ordet, inte ordet som makt. Här gäller det för livet.....


Homage till ordet


Ordet har
fångat mig
så länge
jag minns
utövat
en särskild
lockelse
blivit
livselixir

Efter
min mans
död
har jag
nåtts av
insikten
att jag skriver
för livet

Talat ord
räcker
inte
äger inte
tillräcklig
styrka
försvinner
när ögonblickets
stund bytts
mot en ny

Det skrivna
ordet
kan läsas
i min egen
evighet
förändras
genom
nya
tankar

Hela tiden
har jag
haft rätt
Ordet
följer mig
genom
livet
Ordet
har
räddat
mitt liv




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 22:09



Bookmark and Share


    eva m h
Fint ordat om det viktiga ORDET!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP