Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort...

Jag vill att du ska komma tillbaka
Komma tillbaka och hämta mig

Bära hem mig,
Bort från dessa långa, kalla, ensamma nätter
då det enda ljudet som hörs
är ljudet av det salta vattnet från mina kinder,
som faller mot det kalla golvet.
Då den enda värmen kommer från den svaga pulsen i bröstet
Den som slår för det som en gång varit.






Övriga genrer av Mal
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 22:13



Bookmark and Share


  Blumma.
Maah... :(


Fint baby,

Kram
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar