Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dovt rop på hjälp

Ser ni det gråa,
det svarta,
och det vita?

Ser ni strecken

och i
min själ?

Kan ni i alla fall
låtsas?
Så att det
känns som
att någon bryr sig..?!




Fri vers av Julia Lindström
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-01 21:22



Bookmark and Share


  Scar
Jag bryr mig verkligen =)
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Julia Lindström
Julia Lindström